Підтримка завжди поруч – сторінка напрямку психосоціальної підтримки доступна в Facebook

Підтримка завжди поруч – сторінка напрямку психосоціальної підтримки доступна в Facebook

Соціальні мережі – важливий та доступний канал комунікації. Щоб ви завжди були в курсі подій, команда напрямку психосоціальної підтримки (ПСП) Товариства Червоного Хреста України веде та постійно розширює свою діяльність онлайн.

Нагадуємо, що у мережі Facebook роботу продовжує сторінка Психосоціальна підтримка. Тут ви можете дізнатися про важливі події та заходи, діяльність волонтерів та співробітників Товариства Червоного Хреста України, анонси тренінгів, вебінарів тощо, а також отримати іншу важливу інформацію про напрямок ПСП.

Психосоціальна підтримка – один із стратегічних напрямків Товариства Червоного Хреста України, який реалізується з 2014 року. З початком збройного конфлікту в Україні значно зросла кількість стресових та кризових подій, до яких люди не були готові та з якими їм важко самостійно впоратися. І команда напрямку ПСП завжди та всюди готова допомогти тим, хто цього потребують.

Приєднуйтеся до сторінки, будьте в курсі подій. А головне – потурбуйтеся про власний емоційний стан та добробут близьких!

Share this post