У Червоному Хресті України реалізується Програма розвитку організацій та волонтерства (BraVo)

У Червоному Хресті України реалізується Програма розвитку організацій та волонтерства (BraVo)

У Товаристві Червоного Хреста України реалізується Програма розвитку організацій та волонтерства (BraVo) в умовах збройного конфлікту та його наслідків. Вона дозволяє підтримувати розвиток місцевих осередків Товариства Червоного Хреста України, надавати нові знання і навички для вдосконалення співробітників й волонтерів, аби ще краще та оперативніше надавати допомогу населенню.

Проєкт BraVo реалізувався ще до початку збройного конфлікту й вже показав хороші приклади розвитку міських осередків Товариства Червоного Хреста України. Наразі проєкт продовжує діяти на території України, але, звичайно, вже має додаткові пріоритети у розвитку організацій Товариства Червоного Хреста України.

Основними напрямками проєкту BraVo є зміцнення команд та організаційної спроможності за допомогою підтримки іншими структурами Товариства Червоного Хреста України, налагодження системи безпеки, матеріально-технічної бази, забезпечення навчально-методичної підтримки тощо.

Результатом Програми є підвищення спроможності та потенціалу міських і обласних організацій Товариства Червоного Хреста України, що дозволяє успішно й оперативно реагувати на виклики сьогодення та допомагати більшій кількості населення.

Програма вже запущена у Полтавській, Дніпропетровській, Чернівецькій, Хмельницькій, Київській областях та м.Києві. Найближчим часом вона охопить всі обласні організації Товариства Червоного Хреста України.

Share this post