Допомога у Херсонській області

Допомога у Херсонській області

Близько 700 продуктових наборів щодня отримує населення від волонтерів Червоного Хреста України у Херсонській області.

Область вже котрий місяць перебуває під тимчасовою окупацією. До віддалених населених пунктів важко доставити продовольство, а у людей, особливо з категорій вразливих верств населення, по декілька днів може не вистачати продуктів харчування на забезпечення всієї сім’ї. У Херсоні також багато людей потребують продуктової підтримки, зокрема ті, які без сторонньої підтримки не можуть пересуватися. Припинення отримання пенсій для літніх людей та виплат для осіб з інвалідністю лише посилило й так наявну складну гуманітарну ситуацію в області.

Херсонська обласна організація Товариства Червоного Хреста України працює на місці й забезпечує людей продуктами харчування. Щодня близько 400-500 продуктових наборів волонтери доставляють херсонцям, і ще понад 200-250 наборів – до віддалених населених пунктів області.

Як пишуть співробітники організації на своїх сторінках: «Ми не можемо покинути цих людей. Ми віддаємо всі сили, щоб полегшити негаразди, які спіткали земляків. Ми нарощуємо темпи роботи і щиро вдячні нашим волонтерам, бо розуміємо – без них ніяк!»

Share this post