Участь Червоного Хреста України у 120 річниці з дня заснування Центру екстреної медичної допомоги

Участь Червоного Хреста України у 120 річниці з дня заснування Центру екстреної медичної допомоги

Президент Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук відвідав Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва і привітав усіх медичних працівників з нагоди 120 річниці з дня заснування Центру.

Працівники екстреної допомоги – це герої, виїжджаючи щодня на виклики, вони рятують сотні людських життів.

«120 років тому екстрена медична допомога в Києві починалась з ентузіастів та волонтерів. І зараз, спілкуючись з волонтерами Червоного Хреста України, багато з них працюють в службі екстреної допомоги. Волонтери Червоного Хреста України та працівники Центру екстреної медичної допомоги раніше за всіх прибувають на місце катастрофи, де є біда, де потрібна допомога. Через це можу зазначити, що ми з вами – колеги. Наші Загони швидкого реагування, так само як ви, працюють у Лисичанську, Харкові, працювали в Маріуполі й працюють, де це можливо на даний момент», – зазначив Президент Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук.

Наразі до Товариства Червоного Хреста України долучилося понад 8 тисяч волонтерів, які щодня надають допомогу людям на території України. З початку війни Товариство Червоного Хреста України надало допомогу майже 5 мільйонам людей.

Share this post