Огляд будівельного майданчика, де відкриють будиночки для вагітних ВПО

Огляд будівельного майданчика, де відкриють будиночки для вагітних ВПО

Сьогодні у Львові генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України і його заступник Ілля Клецьковський разом з представниками Львівської адміністрації відвідали будівельний майданчик, де зводять гуртожитки для вагітних жінок внутрішньо переміщених родин.

В районі вулиці Тракт Глинянський у Львові триває будівництво двох двоповерхових будиночків для тимчасового проживання вагітних жінок, які виїхали з місць активних бойових дій. Це маленьке містечко для жінок при надії буде обладнане всім необхідним для майбутніх мам та малюків. Будівництво відбувається успішно згідно графіку.

Нагадуємо, 1 травня 2022 року, відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Товариством Червоного Хреста України та Львівською міською радою щодо зведення будинків для тимчасового перебування вагітних жінок, які виїхали з «гарячих точок» до Львова. Згідно з цим меморандумом, Товариство Червоного Хреста України забезпечує фінансову складову будівництва – 26 мільйонів гривень на проєктування, виробництво, доставку, монтаж, збирання та омеблювання.

Share this post