Робоча зустріч ТЧХУ з міністром у справах ветеранів України та МФТЧХ і ЧП

Робоча зустріч ТЧХУ з міністром у справах ветеранів України та МФТЧХ і ЧП

Нещодавно відбулася робоча зустріч міністра у справах ветеранів України Юлії Лапутіної з представниками Товариства Червоного Хреста України та Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця щодо можливих напрямків співробітництва з підтримки ветеранів війни та членів їхніх сімей.

На зустрічі обговорювалися питання створення за ініціативи Мінветеранів науково-практичного центру психічного здоров’я «Бородянка–Центр», де надаватиметься кваліфікована допомога ветеранам війни. Вражений роботою Товариства Червоного Хреста України, Голова Британського Червоного Хреста Майк Адамсон висловив солідарність та підтримку Україні й планує збільшити допомогу для довгострокової підтримки українців.

Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко зауважив, що Червоний Хрест України налаштований на співпрацю з Мінветеранів, аби допомогти українським захисникам успішно адаптуватися до мирного життя, в тому числі й у важливому напрямку – психологічної реабілітації.

Джерело: Мінветеранів.

Share this post