Навчання волонтерів ЗШР на Закарпатті

Навчання волонтерів ЗШР на Закарпатті

Волонтери Загонів швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України регулярно тренуються та здобувають нові знання, щоб постійно бути готовими до різних викликів та надавати допомогу постраждалим.

Так, наприклад Загін швидкого реагування Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України майже щотижня організовує навчальні тренінги для підвищення кваліфікації волонтерів. На тренінгах розбираються різні кризові для життя ситуації та відпрацьовуються алгоритми надання першої допомоги. Навчання проходить із використанням сучасних манікенів та обладнання, аби максимально наблизити симуляційну ситуацію до реальності та допомогти волонтерам працювати у команді.

Нещодавно було проведене навчання – алгоритм надання допомоги постраждалим при ДТП. Волонтери відпрацьовували такі навички: алгоритм допомоги та забезпечення безпеки при ДТП, серцево-легенева реанімація, транспортування постраждалих тощо. Навчання відбувалося із застосуванням амбуланси – спеціально обладнаного автомобіля, який був переданий організації для допомоги населенню від Австрійського Червоного Хреста.

Share this post