7-річна Кіра, яка тікала від війни у Харкові, отримала допомогу в Краснограді

7-річна Кіра, яка тікала від війни у Харкові, отримала допомогу в Краснограді

Кіра – семирічна харків’янка. Коли почався обстріл Харкова, разом з мамою, Юлією, вона мала залишити рідне місто, щоб вберегтися. Допомогу та підтримку родина отримала у Красноградській організації Товариства Червоного Хреста України (Харківська область).

Маленька Кіра має хист до малювання. З-під олівців та пензликів у неї з’являються справжні супергерої та розквітають чарівні квіти. Отримавши в подарунок від волонтерів м’які іграшки, Кіра пообіцяла обов’язково їх намалювати. І обіцянку свою виконала. Тепер її дитячий малюнок прикрашає стіни організації Червоного Хреста України у Краснограді.

«Замість відчуття паніки та розгубленості, я хочу, щоб моя дитина зберегла своє внутрішнє світло, яке мотивує, відроджує та надихає її до творчості», – говорить Юлія, мати Кіри.

Діти дуже гостро та емоційно реагують на ситуацію в Україні. Тому волонтери Червоного Хреста України завжди шукають шляхи, щоб допомогти розрадити малечу. М’які іграшки, різнокольорові олівці, розмальовки, конструктори та інші речі – все, щоб дитинство продовжувалося.

Share this post