На Львівщині волонтери допомагають населенню країни

На Львівщині волонтери допомагають населенню країни

Як почалася війна 24 лютого 2022 року, Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України оперативно розпочала організацію допомоги людям, які тікали від війни. І вже 28 лютого до створеного хабу Червоного Хреста України прийшла перша вантажівка з гуманітарною допомогою від партерів з Польщі.

Тепер цей хаб приймає, розвантажує, сортує, формує й відправляє гуманітарну допомогу до різних областей України. Звідси вже виїжджали вантажівки з усім найнеобхіднішим до Миколаєва, Житомиру, Харкова, Херсону, Чернігова та інших куточків України.

Частину гуманітарного вантажу, який приймає Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, волонтери доставляють до центрів розміщення внутрішньо переміщених осіб. Волонтери й співробітники щодня докладають зусилля для підтримки громадян країни, які знайшли прихисток від війни у Львівській області.

«Ми хочемо допомогти всім, – каже Уляна Стельмах, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. – Бо місія Червоного Хреста України допомагати всім й не залишати людину сам на сам з бідою».

Ми поруч.

Share this post