Кожна шоста гривня корпоративних пожертв Червоному Хресту України надійшла від Райффайзен Банку

Кожна шоста гривня корпоративних пожертв Червоному Хресту України надійшла від Райффайзен Банку

Із понад 1 млрд грн, які надані гуманітарній місії Червоного Хреста України корпораціями, 166 млн грн надано Райффайзен Банком України. Тобто виходить, що кожна шоста гривня корпоративних пожертв Червоному Хресту України надійшла від Райффайзен Банку.

Райффайзен Банк України є найбільшим корпоративним благодійником, який найперший надав грошову підтримку Товариству Червоного Хреста України. Отримані кошти спрямовують на підтримку людей, які вимушені були через війну покинути свої домівки.

Лілія Зубарєва, директор з комунікацій Райфу зазначила: «Ми разом з Україною. До надання допомоги тим, хто її зараз найбільше потребує, ми закликаємо і наших клієнтів. Наша сила у єдності та підтримці одне одного».

За цей час волонтери та працівники Червоного Хреста України вже надали 5 418 тонн гуманітарної допомоги постраждалому населенню, супроводжували евакуацію 82 978 людей з небезпечних населених пунктів, навчили 45 600 людей навичкам надання першої допомоги та роздали внутрішньо переміщеним особам 24 941 продуктових ваучерів (1 ваучер на суму 2 200 грн).

Детальніше про можливості підтримки на сайті Райффайзен Банку України.

Share this post