Оперативно: Луганщина

Оперативно: Луганщина

Загін швидкого реагування Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, не зважаючи ні на що, продовжує працювати в оперативному режимі та допомагати населенню:

▪️у бомбосховище дитячого садочку у м.Лисичанськ, де перебуває 60 чоловік (з них 25 дітей), передали гуманітарну допомогу. Зокрема, набір першої допомоги та першої психологічної допомоги, а також продукти харчування: хліб, згущенне молоко, варення, чай, цукор та фрукти.

▪️ у Сєверодонецьку співробітники та волонтери Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України організовують збір та передачу через працівників ДСНС України гуманітарну допомогу вразливим верствам населення: дітям-сиротам, жінкам з дітьми, літнім людям тощо. Передають гігієнічні засоби, підгузники, постільну білизну, ковдри, продукти харчування тощо.

▪️по всій області продовжує роботу патронажна служба Червоного Хреста України. Патронажні сестри надають психологічну допомогу, допомогу у доставці продуктів самотнім літнім людям, особам з інвалідністю.

▪️триває збір продуктів першої необхідності для постраждалого населення.

Детальніше шукайте на сторінці у Фейсбук – Загін швидкого реагування Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Дякуємо волонтерам і співробітникам, які не перестають допомагати населенню!

Share this post