Товариство Червоного Хреста України продовжує свою роботу у всіх обласних, районних та міських організаціях

Товариство Червоного Хреста України продовжує свою роботу у всіх обласних, районних та міських організаціях

Звернення президента Товариства Червоного Хреста України: 

Товариство Червоного Хреста України Штаб Національного Комітету координує діяльність обласних ТЧХУ по наданню гуманітарної допомоги населенню. Функції Червоного Хреста полягають в наданні гуманітарної допомоги всім, хто її потребує.
Ми маємо підтримку Міжнародного Комітету Червоного Хреста, Міжнародної Федерації Червоного Хреста, соціально спрямованих бізнесменів України та кожного свідомого громадянина.
Президент, віцепрезидент, Штаб Національного комітету Червоного Хреста України залишається в Києві та працює 24/7. Ми координуємо роботу всіх організації Червоного Хреста по свій території Україні, в тому числі в Сєвєродонецьку, Маріуполі, Харкові, Сумах та Херсоні. Навіть в такій надзвичайній ситуації надається гуманітарна допомога в межах можливостей. В Києві залишились і працюють Загони швидкого реагування, команда з першої допомоги і велика кількість волонтерів. Всі служби Києва скоординовані і працюють!

Прошу всіх зберігати спокій та не панікувати. Будьте впевнені, що співробітники Червоного Хреста України будуть виконувати свою гуманітарну місію!

Поліщук Микола Єфремович

Share this post