Товариство Червоного Хреста та Coca-Cola HBC поглиблюють партнерство

Товариство Червоного Хреста та Coca-Cola HBC поглиблюють партнерство

Сьогодні, 1 лютого, Товариство Червоного Хреста України та Coca-Cola HBC Ukraine підписали новий Меморандум для поглиблення співпраці з урахуванням викликів сьогодення. Тепер угода стосується не тільки реагування на надзвичайні ситуації та підтримки соціально незахищених верств населення, а й популяризації волонтерського руху та розвитку молоді.

Вже понад 10 років Coca-Cola HBC та Товариство Червоного Хреста втілюють спільні проєкти. Партнерство почалось ще у 2009 році та було офіційно оформлено 27 січня 2012 року підписанням першого меморандуму. Загалом за роки співпраці Coca-Cola HBC передала Товариству близько 900 000 літрів питної води та напоїв, залучила співробітників до волонтерських акцій та надала оперативну логістичну підтримку з доставки вантажів по всій Україні.

Партнери разом допомагали населенню України у боротьбі зі спалахами епідемій, підтримували внутрішньо переміщених осіб, постраждалих від повенів, пожеж та сильних морозів.

  • Так, у 2009 році під час спалаху епідемії грипу H1N1, Coca-Cola через свою систему дистрибуції допомогла розповсюдити медичні препаратів по всій Україні.

 

  • А 2010 року компанія забезпечила питною водою людей, постраждалих від повеней у західних регіонах країни.

 

  • Коли українці потерпали від повені на Одещині у 2013 році, Coca-Cola забезпечила питну воду та її доставку у постраждалі райони.

 

  • Також, у 2014 році компанія надала оперативну логістичну допомогу у ресурсному забезпеченні обласних організацій Товариства.

 

  • Coca-Cola та Товариство Червоного Хреста гідно відповіли разом на виклик пандемії Covid-19. Понад 8 млн грн було спрямовано Червоному Хресту задля закупівлі медичного обладнання для 7 ключових лікарень у різних регіонах України за підтримки Фундації Coca-Cola. Від початку пандемії коронавірусу, у партнерстві з Товариством, Coca-Cola HBC Ukraine підтримала 15 лікарень у 5 регіонах країни і щотижня доставляла питну воду та напої для лікарів і пацієнтів. Також постійно надавала продукцію для літніх людей, вихованців дитячих будинків та інших соціально незахищених українців.

 

  • Окрім того, у 2020 році Coca-Cola HBC не залишилася осторонь загострення проблеми нестачі донорської крові, викликаної пандемією. Спільно з Товариством було ініційовано кампанію з підтримки донорства крові в Україні, 15 тисяч донорів отримали продукцію компанії.

 

  • А з 2022 року Coca-Cola HBC у партнерстві з Товариством Червоного Хреста України також підтримуватиме розвиток молоді та започаткує нові напрямки корпоративного волонтерства.

В цілому на міжнародному рівні Coca-Cola та Червоний Хрест співпрацюють ще з 1917 року. По всьому світу компанія допомагає Червоному Хресту у реалізації їх гуманітарних ініціатив.

 

Share this post