За підтримки Google Україна був проведений захід для вразливих верств населення

За підтримки Google Україна був проведений захід для вразливих верств населення

Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України за підтримки Google Україна провела спільний захід з психосоціальної підтримки для жінок та дітей, які тимчасово перебувають у Київському міському центрі гендерної рівності, запобігання та протидії насильству.

Захід під назвою «Щастя є для всіх – ми здатні дарувати тепло!» відбувся 11 січня 2022 року. Основною метою заходу стала комплексна професійна психосоціальна допомога родинам, які перебувають у складних життєвих обставинах. Зустріч складалася з двох паралельних заходів: творчого майстер-класу з дітьми та психологічного заняття для жінок.

На занятті за програмою «Формування стратегій долання складних життєвих ситуацій» жінки отримали навички з подолання напружених ситуацій, розкрили способи саморегуляції поведінки та спробували розвинути особисті ресурси, що сприятимуть створенню конструктивної поведінки подолання труднощів.

Волонтери провели з малюками творчий захід, під час якого разом вдалося створити ялинку бажань з чарівними кульками.

Завершення зустрічі пройшло у веселій атмосфері аніматорів та неонового шоу мильних бульбашок. Всі учасники мали час для спілкування за фуршетним святковим столом та отримали корисні подарунки.

 

Share this post