Червоний Хрест України розпочинає співпрацю з медіасервісом MEGOGO

Червоний Хрест України розпочинає співпрацю з медіасервісом MEGOGO

Товариство Червоного Хреста України розпочинає співпрацю з медіасервісом MEGOGO.

Розділяючи цінності та принципи діяльності Червоного Хреста України компанія «MEGOGO» розпочинає співпрацю з Товариством. Відтепер, переглядаючи  улюблені телеканали та фільми, ви можете підтримати діяльність Червоного Хреста України. Достатньо оформити передплату «Благодійність», обравши Червоний Хрест України. Тобто, ваша передплата є своєрідною донацією, яка забезпечуватиме реалізацію діяльності Товариства Червоного Хреста України для підтримки вразливих верств населення та допомоги постраждалим у разі надзвичайних ситуацій.
Аби віддячити за оформлення передплати «Благодійність», Червоний Хрест та MEGOGO готують цікаві сюрпризи для благодійників.
«Наша організація постійно розвивається! Ми розширюємо коло партнерів і друзів Товариства, аби разом об’єднувати зусилля та діяти там, де найбільше потрібна допомога. Ми цінуємо  партнерство з компанією «MEGOGO», адже разом ми можемо допомогти більшій кількості людей” – зазначив генеральний директор Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко.
Детальніше про передплату «Благодійність» за посиланням: https://megogo.net/ua/maximum_tb_charity/

 


Товариство Червоного Хреста України – найбільша гуманітарна організація в Україні, яка понад 103 роки спрямовує свої зусилля на захист життя, здоров’я та гідності людей. У Червоному Хресті України 24 обласні та понад 200 районних організацій, в яких здійснюють діяльність близько 3000 волонтерів.

Share this post