Програма «Підтримка розбудови доходу домогосподарств – реагування на Covid-19»

Програма «Підтримка розбудови доходу домогосподарств – реагування на Covid-19»

З червня 2021 року Товариство Червоного Хреста України за підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця проводить у Запорізькій, Харківській та Херсонській областях реалізацію проєкту «Підтримка розбудови доходу домогосподарств – реагування на Covid-19». Проєкт дозволив 156 домогосподарствам отримати додаткове джерело доходу, покращити соціальну складову в громадах та наповнити місцеві бюджети. Грошові перекази надали можливість домогосподарствам з відчутним впливом пандемії Covid-19 подолати наслідки, відновити або продовжити діяльність для покращання власного добробуту.

Одним із напрямків проєкту є проведення для учасників програми навчальних тренінгів для отримання додаткових знаннь, насамперед, з основ підприємництва та фінансового менеджменту. У рамках проєкту проведено 6 навчальних тренінгів де 114 бенефіціарів мали можливість отримати методичні матеріали та консультаціі фахових спеціалістів.

Новаційнийним продуктом даного проєкту стала розробка он-лайн версії навчального тренінгу для періоду обмежувальних заходів під час пандемії, яка була втілена у жовті місяці для бенефіціарів Запорізької області.  

Share this post