Червоний Хрест спільно з Ogilvy Україна підготували нові освітньо-інформаційні матеріли про вакцинацію від COVID-19

Червоний Хрест спільно з Ogilvy Україна підготували нові освітньо-інформаційні матеріли про вакцинацію від COVID-19

Товариство Червоного Хреста України спільно з комунікаційною агенцією Ogilvy Україна підготували нові освітньо-інформаційні матеріали про вакцинацію від COVID-19.

Товариство Червоного Хреста України забезпечує інформаційну підтримку кампанії з вакцинації від COVID-19 для того, щоб населення було проінформоване про щеплення від нової коронавірусної інфекції та сам процес вакцинації в Україні. Комунікаційні кампанії Червоного Хреста включають багато активностей, серед яких відео матеріали, зовнішня реклама, інформування у соціальних мережах тощо.

Спільно з комунікаційною агенцією Ogilvy Україна підготовлені інформаційно-освітні матеріали для зовнішньої реклами у форматі банерів, щита, скролінгу, метролайту тощо. Основна мета спільної комунікації – звернути увагу дорослого населення, в першу чергу 60+, до потреби вакцинації, як захисту уникнення небезпечних та загрозливих для життя ускладнень від інфікування COVID-19. Теми матеріалів – «Щоб ще 1000 раз порибалити з татом» та «Щоб ще 1000 тортиків випекти з мамою», «Візьміть здоров’я батьків у свої руки» і «Хтось знає симптоми віспи? Вакцинація працює – нагадай батькам і дізнайся, як вона діє зараз» висвітлюють першочергової потреби у проведенні щеплення людям літнього віку.

Підготовлені матеріали забезпечують:

  • ефективну та всебічну поінформованість громадян про вакцинацію від COVID-19, зокрема найактуальнішу інформацію про щеплення і процес вакцинації;
  • допомагають змотивувати людей щепитися від COVID-19;
  • сприяють розвінчуванням найпоширеніших хибних уявлень, побоювань та міфів щодо вакцин від COVID-19.

Матеріали доступні за посиланням: https://cutt.ly/LE4Ia4w.

Share this post