Висловлюємо співчуття з приводу смерті Дімової (Шутько) Галини Семенівни

Висловлюємо співчуття з приводу смерті Дімової (Шутько) Галини Семенівни

Товариство Червоного Хреста України висловлює співчуття з приводу смерті Дімової (Шутько) Галини Семенівни.

З сумом повідомляємо, що 3 жовтня 2021 року пішла з життя Дімова (Шутько) Галина Семенівна. Все життя Галина слідувала принципам гуманності, любові до людей та медицині. Завдяки своєму професіоналізмі Галина навчила більше тисячі мешканців Ізмаїла навичкам надання першої допомоги.

Вона допомагала не тільки вразливим верствам населення, але й завдяки своїй небайдужості до діяльності Товариства Червоного Хреста України створила найкращу пілотну організацію Червоного Хреста в Одеській області. Понад 15 років вона була Головою Ізмаїлівської районної організації Товариства Червоного Хреста України (Одеська область).

Галина мала активну громадську позицію і завжди брала участь у всіх подіях, які стосувалися Ізмаїла та з любов’ю відстоювала червонохресний рух у місті. За свою гуманність та милосердя Галина Семенівна мала декілька десятків нагород і грамот, найвища з яких — відзнака Товариства Червоного Хреста України «Vis Humanitatis!».

Через любов до історії свого краю та Червоного Хреста стала ініціатором створення Міжфакультетського міждисциплінарного наукового гуртка іноземними мовами та провела з 2015 року низку наукових заходів, у тому числі з історії Червоного Хреста. З метою збереження інформаційної спадщини Товариства Червоного Хреста України в Ізмаїлі вона стала ініціатором створення Прес-служби у місцевій організації.

Висловлюємо щирі і глибокі співчуття близьким та рідним Галини Семенівни. Світла пам’ять про неї назавжди збережеться у наших серцях.

Share this post