На Луганщині відбулася зустріч з представниками Австрійського Червоного Хреста та міською владою

На Луганщині відбулася зустріч з представниками Австрійського Червоного Хреста та міською владою

17 вересня 2021 року у прес-центрі Луганської обласної державної адміністрації відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Катерини Безгинської з делегацією Австрійського Червоного Хреста – Яном Крістофером і Шарлоттою Штрюмпель,  спеціалістами відділу Операцій та міжнародного співробітництва, а також Олександром Бабенко і Станіславом Бородіним, представниками Товариства Червоного Хреста України.

До зустрічі долучився директор Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Юрій Стогнієв, голова Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Кудаєва та її заступник – Лідія Загребіна.

На зустрічі обговорювались питання подальшого співробітництва у сфері охорони здоров’я та гуманітарної допомоги населенню, яке проживає вздовж лінії розмежування.

Катерина Безгинська подякувала представників Австрійського Червоного Хреста за всебічну підтримку населення Луганщини і вручила Почесну грамоту від Луганської обласної державної адміністрації.

 

Share this post