ТЧХУ створило серію соціальних роликів про вакцинацію від COVID-19

ТЧХУ створило серію соціальних роликів про вакцинацію від COVID-19

Товариство Червоного Хреста України створило серію соціальних роликів про вакцинацію від COVID-19, які надають найнеобхіднішу та найактуальнішу інформацію населенню для того, щоб люди були максимально проінформованими та впевненими щодо прийняття свого рішення про вакцинацію.

Серія відео розроблені агенцією соціальних змін Nudge та у координації з Комунікаційним центром вакцинації від COVID-19, Центром громадського здоров’я України, Міністерством охорони здоров’я України.

Перша серія відео розповідає про те, як працює вакцинація, про можливі реакції на щеплення та чому людям з хронічними хворобами показана вакцинація. До серії також ввійшло відео про п’ятий етап вакцинації, пояснюючи, хто може вакцинуватися та як записатися на вакцинацію українцям й іноземцям.

Останнє відео показує процес вакцинації окремої людини від А до Я, на прикладі уявного персонажа пана Михайла.

Анімаційні ролики отримали статус соціальної реклами і відтепер будуть промотуватися на офіційних каналах Товариства Червоного Хреста України та партнерських джерелах. Більше відео буде випущено до кінця року.

Діяльність Товариства Червоного Хреста України з вакцинації впроваджується за підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Переглянути відео можна на нашому YouTube-каналі.

Share this post