Запрошуємо до участі у прес-конференції «Як вирішити проблему зниклих безвісти у зв’язку з конфліктом на сході України?»

Запрошуємо до участі у прес-конференції «Як вирішити проблему зниклих безвісти у зв’язку з конфліктом на сході України?»

Яка ситуація в Україні з пошуком зниклих безвісти внаслідок конфлікту на сході України? Чи є підстави для оптимізму через сім років після появи основної кількості зниклих безвісти? Сім’ї зниклих безвісти та Міжнародний Комітет Червоного Хреста спробують вирішити ці питання.

6 вересня об 11:00 відбудеться пресконференція на тему: «Як вирішити проблему зниклих безвісти у зв’язку з конфліктом на сході України?»

Організатор: Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ)

Учасники:

  • Флоранс Жиллєтт, Голова Делегації МКЧХ в Україні
  • Микола Поліщук, Президент Товариства Червоного Хреста України
  • Ядвіга Лозинська, Голова ГО «Об’єднанння рідних зниклих безвісти «Надія»
  • Вікторія Солодухіна, Член Правління ГО «Об’єднанння рідних зниклих безвісти «Надія»
  • Ліліана Колесова, Голова ГО «Об’єднання сімей зниклих безвісти осіб «Едельвейс»
  • Алла Макух, Голова ГО «Всеукраїнський громадський рух матерів та родичів учасників антитерористичної операції «БЕРЕГИНЯ»

Через сім років після початку конфлікту на Донбасі досі невідома точна кількість людей, які зникли безвісти. Рідні цих людей досі живуть у непевності щодо долі своїх рідних. Україна почала вирішувати проблему зниклих безвісти ще до завершення конфлікту, чому ж це питання є досі актуальним і які кроки треба зробити, аби зрушити з місця вирішення питання зниклих безвісти.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місця обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

 

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Share this post