Procter&Gamble та Червоний Хрест підтримують медичну спільноту України

Procter&Gamble та Червоний Хрест підтримують медичну спільноту України

Procter & Gamble та Червоний Хрест України передадуть медикам понад 10 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту для допомоги у боротьбі з пандемією

Завдяки співпраці Червоного Хреста України та компанії Procter & Gamble (P&G) сьогодні медики Літинської центральної районної лікарні Вінницької області отримали засоби індивідуального захисту(ЗІЗ): респіратори типу FPP3, захисні багаторазові костюми, окуляри та антисептики. Також незабаром допомога буде спрямована Ямпільській центральній районній лікарні на Вінниччині.

Загалом в рамках співпраці з компанією P&G працівники та волонтери Червоного Хреста України передадуть найближчим часом понад 10 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту до лікарень Києва і 7 областей країни: Чернівецької, Миколаївської, Львівської, Житомирської, Тернопільської, Дніпропетровської, Івано-Франківської.

«Компанія P&G – соціально відповідальна і ми розділяємо схожі принципи та цінності, зокрема, у підтримці тих, хто цього найбільше потребує. Наразі ми об’єднуємо спільні зусилля, аби разом допомагати медичній спільноті, яка вже більше року продовжує боротися з пандемією COVID-19», – зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

«Спільно з Червоним Хрестом України ми забезпечуємо необхідними засобами індивідуального захисту 18 опорних лікарень по усій Україні. Разом з нашим партнером ми допомагаємо лікарям бути здоровими і захищеними у боротьбі з пандемією», – підкреслив Дмитро Кисельов, генеральний директор Procter & Gamble в Україні.

Вищезазначені опорні лікарні, що задіяні у боротьбі з пандемією, отримають по 500 респіраторів типу FPP3, 50 захисних костюмів й окулярів та 50 одиниць антисептиків 1000 мл.

 

Share this post