Діяльність волонтерів ТЧХУ до Всесвітнього дня здоров’я

Діяльність волонтерів ТЧХУ до Всесвітнього дня здоров’я

До Всесвітнього дня здоров‘я волонтери і співробітники Товариства Червоного Хреста України організували в різних куточках країни тематичні акції.

Так,  на Донеччині волонтери організували акцію «Разом ми сила» та підтримали вразливі верстви населення сертифікатами на отримання гуманітарної допомоги. Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України провела вуличні інформаційні заходи, присвячені проблемам збереження здоров’я та профілактики захворювань. Волонтери і співробітники Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України регулярно підтримують здоров’я місцевих жителів: організовують піші походи, екскурсії, проводять сеанси масажу, парафінотерапії, організовують групи скандинавської ходи, йоги тощо.

Волонтерка Красноградської організації Товариства Червоного Хреста України брала участь у тематичному радіоефірі, де розповіла слухачам про засоби зниження ризику інфікування на COVID-19 та про те, як волонтери допомагають у час пандемії медичним працівникам і вразливим верствам населення.

Волонтери Білозерської районної організації Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели також вуличну акцію «Будьте творцем свого здоров’я», під час якої видали 250 власноруч пошитих учасниками клубу активного довголіття маски, 450 буклетів про заохочення людей дотримуватися здорового способу життя.

На Одещині волонтери проводили освітні сесії для мешканців міста, у тому числі серед школярів молодших класів, адже, навчатися турбуватися про здоров’я необхідно змалечку. А у Бердянську червоноїхрестовці організувалт квест «Бережи здоров’я» для студентів економіко-гуманітарного коледжу.

Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста у місті Києві провела інформаційну діяльність до Всесвітнього дня здоров’я у соціальних мережах.

Share this post