Сімейні лікарі отримали від ТЧХУ флеш-носії з останніми протоколами лікування COVID-19

Сімейні лікарі отримали від ТЧХУ флеш-носії з останніми протоколами лікування COVID-19

Сімейні лікарі отримали від Червоного Хреста України флеш-носії з останніми протоколами лікування COVID-19, які базуються на рекомендаціях UNICEF, Міністерства охорони здоров’я України, World Health Organization.

Наразі ми зіткнулися з новою хвилею зростання кількості випадків коронавірусної інфекції COVID-19, які стрімко поширюються країною. У декількох областях України знову вводять суворі карантинні заходи.

Аби підтримати лікарів, які опиняються вже у котрий раз на передовій боротьби з пандемією, Товариство Червоного Хреста України підготувало 1000 флеш-накопичувачів з інформацією про всі стандарти й протоколи лікування COVID- 19. Підготовка матеріалів відбувалася за підтримки Міністерства іноземних справ Данії, Данського Червоного Хресата в Україні.

Наразі розпочала передавати матеріали Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України для сімейних лікарів Дарницького району столиці. Найближчим часом інша частина матеріалів буде надана лікарям первинної ланки медицини з різних областей країни.

Нагадуємо, що волонтери і співробітники Червоного Хреста України продовжують проводити освітню діяльність серед мешканців своїх областей про заходи, які знижують ризик інфікування COVID-19.

 

 

Share this post