Всесвітній день боротьби з туберкульозом

Всесвітній день боротьби з туберкульозом

Для підвищення рівня обізнаності населення щодо глобальної епідемії туберкульозу, профілактики та лікування цієї хвороби волонтери Товариство Червоного Хреста України регулярно в усіх куточках країни проводять інформаційну діяльність.

Так, як Товариство Червоного Хреста України має багаторічний досвід у супроводі пацієнтів з туберкульозом, наразі у партнерстві з Альянсом громадського здоров’я волонтери спільно із соціальними працівниками підтримують людей, які перебувають на амбулаторному етапі лікування туберкульозної інфекції. Зокрема вони забезпечують супровід мобільного зв’язку, додаткове медичне обстеження (КТ, МРТ тощо), підтримують продуктовими і гігієнічними наборами пацієнтів, надають засоби індивідуального захисту, в тому числі й ДОТ-провайдерам.

Співробітники Національного комітету Товариства Червоного Хреста України наголошують, що тільки спільними шляхами ми зможемо подолати епідемію туберкульозу і долучаються до челеджу Міжнародної Федерації Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, аби разом звернути увагу своїх близьких та друзів до проблеми епідемії туберкульозу.

Три людини щохвилини помирає у світі від туберкульозу. Але, якщо ми разом своєчасно виявлятимемо симптоми і лікуватимемо туберкульоз, ми подолаємо цю глобальну епідемію виліковної інфекції. Достатньо:

  1. зробити селфі чи фото, на якому буде зображено три людини або цифра три, або втілюйте ваші креативні ідеї;
  2. додати текст до публікації (на вибір):
Щохвилини від туберкульозу, інфекції яку можна попередити та вилікувати, помирає 3 людини у світі. В #WorldTBDay ми дякуємо людям, які працюють для #EndTB. Приєднуйся @Людина1*, @Людина2, @Людина3 до челенджу і поширюй інформацію про цю глобальну проблему. Настав час, необхідно негайно долати епідемію туберкульозу. #TheClockIsTicking 
Кожні 10 секунд 3 людини заражаються туберкульозом, інфекцією яку можна попередити та вилікувати. Це неприпустимо! В #WorldTBDay @Людина1*, @Людина2, @Людина3 долучайся до глобальної боротьби з туберкульозом для #EndTB. Настав час, необхідно негайно долати епідемію туберкульозу. #TheClockIsTicking 

       3. *відмітити своїх друзів у соціальній мережі;

4. додати до публікації хештеги: #TheClockIsTicking, #WorldTBDay;

5. опублікувати новину в Twitter, Facebook або Instagram.

Настав час!

Share this post