Червоний Хрест навчає першій допомозі на Донеччині

Червоний Хрест навчає першій допомозі на Донеччині

Товариство Червоного Хреста України докладає максимум зусиль для того, аби якомога більше людей оволоділи навичками надання першої допомоги.

Так, на цьому тижні інструктори з першої допомоги Краматорської міської організації Товариства Червоного Хреста України провели тренінг з навичок надання першої допомоги для співробітників Головного управління ДСНС у Донецькій області, під час якого учасники освоїли навички проведення серцево-легеневої реанімації, в тому числі з використанням дефібриляторів. Рятувальники зазвичай одні з перших, хто опиняються на місці надзвичайної ситуації і тому, від їх вмінь надавати першу допомогу може залежити людське життя.

У Дружківці інструктор Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України розпочав навчання з першої допомоги для співробітників Служби судової охорони Донеччини. Участь у тренінгу візьмуть близько 30 співробітників, кожен з яких зможе закріпити отримані навички з надання першої допомоги практично. Завдяки гральній інтерактивній формі учасників тренінгу не тільки навчать надавати першу допомогу при різних нещасних випадках, але й підготують їх психологічно до реагування на кризові ситуації.

Також інструктори Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України регулярно проводять онлайн-тренінги з першої допомоги для місцевих жителів.

 

Share this post