ЗШР проводить тренінги для працівників КП “Київський метрополітен”

ЗШР проводить тренінги для працівників КП “Київський метрополітен”

Загони швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України розпочали серію тренінгів з першої допомоги для працівників КП “Київський метрополітен”.

Щодня тисячі людей користуються метрополітеном, як швидкісним громадським транспортом у столиці країни. Різні ситуації трапляються кожного дня і можуть статися з будь-ким в метро, наприклад: серцевий напад, втрата свідомості, травма, кровотеча, інсульт тощо. Уміння надавати першу допомогу працівниками метрополітену може врятувати життя людини!

Саме тому Товариство Червоного Хреста України проводить серію тренінгів для адміністрації підрозділів воєнізованої охорони КП “Київський метрополітен”, аби надати якісні знання з першої допомоги. Програма тренінгів міжнародно визнана та сертифікована European Reference Centre for First Aid Education і враховує роботу Міжнародного комітету зв’язку з реанімації (ILCOR). Отримані знання допоможуть працівникам освоїти проведення серцево-легеневої реанімації, в тому числі на нових дефібриляторах, які нещодавно встановили у метро.

Товариство Червоного Хреста України підтримує громадську організацію “РеаніМетро”, яка впроваджує проєкт оволодіння працівниками метрополітену навичками надання домедичної допомоги.

Share this post