На Кіровоградщині обговорили розширення співпраці у напрямках розвитку волонтерства

На Кіровоградщині обговорили розширення співпраці у напрямках розвитку волонтерства

Сьогодні відбулася робоча зустріч Генерального директора Національного комітету Червоного Хреста України Максима Доценка із Уповноваженою президента з питань волонтерської діяльності Наталією Пушкарьовою та Головою Кіровоградської облдержадміністрації Андрієм Назаренко.

Наталія Пушкарьова зауважила, що наразі в Україні впроваджуються молодіжні програми, які популяризують культуру волонтерства серед молоді.

«Найближчим часом волонтери долучатимуться до інформування населення з питань вакцинації. Водночас приділятимуть увагу допомозі вразливим категоріям населення. На жаль, у наш час, трапляються випадки, коли люди, які живуть у найвіддаленіших населених пунктах, отримують допомогу лише завдяки волонтерам і саме від їхніх дій може залежати чиєсь життя», – зазначила Наталія Пушкарьова.

Як підкреслив Андрій Назаренко, Кіровоградщина готова до співпраці у будь-яких форматах.

«Ваша робота, робота Товариства Червоного Хреста України має надважливе значення, особливо сьогодні, у час пандемії. І я повністю розділяю прагнення до розширення волонтерської, просвітницької роботи. Найближчим часом ми плануємо масштабну зустріч із очільниками громад Кіровоградщини. Запрошую вас на неї, щоб особисто презентувати ініціативи та напрацювання», – додав очільник регіону.

Джерело: Кіровоградська обласна державна адміністрація. 

Share this post