ТЧХУ проводить серію тренінгів з надання першої допомоги для ДСНС України

ТЧХУ проводить серію тренінгів з надання першої допомоги для ДСНС України

Професія рятувальника досить складна, вимагає певних вмінь та навичок. Однією з яких є – надання першої допомоги. Ці навички мають вирішальне значення для збереження життя і здоров’я як себе, так і потерпілих, які отримали травми внаслідок виникнення різного роду надзвичайних ситуацій. Що найважливіше, правильне надання допомоги в перші хвилини збільшує шанси на порятунок життя людини.

Для того, щоб опанувати та вдосконалити навички, 1 березня представники Товариства Червоного Хреста України розпочали проведення серії тренінгів для рятувальників Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області. 

Для співробітників Служби порятунку буде проведено тематичні лекції, під час яких учасники тренінгу дізнаються про те, як надавати першу допомогу дитині чи дорослій людині до приїзду бригади спеціалістів. Також, присутнім розповідають про порядок дій у разі непередбачуваних ситуацій. Крім того, кожен зможе особисто напрацювати відповідні навички і навчитись діяти самостійно у критичних ситуаціях.

Share this post