5 кисневих концентратора для опорної лікарні від ТЧХУ

5 кисневих концентратора для опорної лікарні від ТЧХУ

Киснева підтримка критично важлива для хворих, у яких внаслідок коронавірусу розвивається киснева недостатність. Волонтери Лисичанська міська організація Товариства Червоного Хреста України передала 5 кисневих концентратори КНП “Лисичанська багатопрофільна лікарня”, закуплених Товариством Червоного Хреста України в рамках реалізації проєкту від Міжнародного фонду “Відродження”.

«Передача кисневих концентраторів надзвичайно важлива для кисневої підтримки пацієнтів з COVID-19, які лікуються у нас. Ці концентратори будуть розподілені між відділеннями нашої лікарні, яким це найбільш необхідно», — розповіла Коверга Наталія Степанівна, заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення.

Представниками компанії-постачальника був проведений інструктаж з використання обладнання, на якому висвітлювались принципи роботи та основні правила використання обладнання, особливості техніки безпеки, органи управління, індикації та особливості технічного обслуговування.

Нагадаємо, з початку пандемії Товариство Червоного Хреста України, як найбільша гуманітарна організація країни, разом з партнерами долучилося до національної боротьби проти пандемії і допомагало тим, хто цього найбільше потребував. Допомога надавалася не тільки незахищеним верствам населення, але медичним працівникам та установам, які щодня на передовій боротьби з COVID-19.

Share this post