На Вінниччині волонтери ініціювали акцію “Ми поруч”

На Вінниччині волонтери ініціювали акцію “Ми поруч”

В рамках програми «Психосоціальна підтримка населення» волонтери Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України ініціювали акцію підтримки медичної спільноти “Ми поруч” та провели танцювальний флеш-моб, нагадуючи місцевим жителям про запобіжні заходи для зниження ризиків поширення коронавірусної інфекції.
Пандемія COVID-19 стала викликом всьому людству, і лікарі стали на першій лінії захисту, рятуючи життя інших, ставлячи під загрозу власне. Вони працюють у шаленому ритмі, аби допомогти всім, хто потребує лікування. Надмірний стрес, тривожність, депресивні та інші негативні емоційні стани — те, з чим вони можуть стикнутися у майбутньому або вже зіткнулися зараз.
Товариство Червоного Хреста України завжди поруч – підтримує, допомагає, дає надію та піклується про тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. Важливу роль у діяльності Товариство приділяє психічному здоров’ю, адже його благополуччя – запорука здоров’я в цілому!
Не залишайтеся осторонь – підтримуйте медичну спільноту! Долучайтеся до акції у підтримку медичних працівників під хештегом #МиПоруч.

Share this post