Пані Галина не полишає надію побачити сина, а сили черпає в мистецтві та творчості

Пані Галина не полишає надію побачити сина, а сили черпає в мистецтві та творчості

Збройний конфлікт на Донбасі приніс біль та горе в численні українські родини. Пані Галина з Харкова вже понад 6 років шукає єдиного сина Павла – військовослужбовця, зниклого під час Іловайських подій 2014 року. Час плине: для когось непомітно, для когось занадто повільно чи швидко, а для Галини Георгіївни він зупинився в серпні 2014 року й відтоді все, що для неї має сенс, заради чого вона живе – розшукати сина, повернути його додому. Слова «зник безвісти» – короткі, біль від них – невимірний і безмежний…
 
Пані Галина – мужня жінка, надзвичайно талановита й творча людина – не полишає надію побачити сина, а сили черпає в мистецтві та творчості. Із співробітником Служби розшуку в Харківській обласній організації Товариства Червоного Хреста України Галина Георгіївна з натхненням обговорює творчі плани та задумки – картини, поробки, майстер-класи. Вона мріяла написати портрет сина, аби відчувати його поруч – і завдяки гранту на навчання від Міжнародного Комітету Червоного Хреста пані Галина закінчила Академію мистецтв і її мрія здійснилась.
«Я дуже хотіла навчитися намалювати портрет свого сина Павла. Він поруч зі мною, ми разом. І мені вдалося…Я щиро вдячна Червоному Хресту за надану можливість навчання на професійних курсах».
 
Діяльність по супроводу родин здійснюється Службою розшуку Товариства Червоного Хреста України в тісній співпраці, координації та за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Share this post