Волонтери Червоного Хреста підтримують вразливі верстви населення у пунктах обігріву

Волонтери Червоного Хреста підтримують вразливі верстви населення у пунктах обігріву

З метою недопущення випадків обмороження та переохолодження людей, по всій території країни працюють пересувні та стаціонарні пункти обігріву. Зокрема, у Тернополі в парку ім.Тараса Шевченка з 15 січня розміщений пересувний цілодобовий пункт обігріву для всіх, хто потребує допомоги. В ньому регулярно чергують два волонтери Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста та два рятувальника. До пункту вже звернулося близько 40 осіб.
 
Волонтери Южноукраїнської міської організації Товариства Червоного Хреста України разом з представниками Територіального центру соціального обслуговування оглядають вулиці міста та привокзальних територій з метою підтримки безхатьків гарячими обідами і чаєм. Також проводять освітню діяльність про те, як діяти у разі переохолодження та надають інформацію, де розташовані місцеві центри надання підтримки безхатькам.
 
У м.Києві Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста України забезпечила 9 пунктів обігріву аптечками першої допомоги.
 
Волонтери та співробітники Лиманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України готують щовівторка гарячі обіди для вразливих верств населення міста.
 
Ми – поруч!
 
Дізнатися про наявні пункти обігріву можна у наших співробітників – https://redcross.org.ua/contacts/, а також за посиланням – https://cutt.ly/ZjPCLTC.

Share this post