Оновлені інформаційні матеріали з профілактики COVID-19

Оновлені інформаційні матеріали з профілактики COVID-19

В наш час знання – це не тільки сила, а ще й безпека, якщо йдеться про ризик поширення коронавірусу COVID-19. Тому Товариство Червоного Хреста України постійно оновлює інформаційні матеріали з профілактики COVID-19.

Оновлені інформаційно-освітні матеріали щодо протидії COVID-19 та безпечної поведінки під час пандемії підготовлені нашими партнерами на такі теми:

  • «Правила перебування у громадських закладах та транспорті»,

  • «Як правильно носити маску чи респіратор»,

  • «Як не захворіти на COVID-19»,

  • «Правила поведінки у закладах громадського харчування під час пандемії COVID-19».

Ознайомитися й завантажити оновлені матеріали можна за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1iv3IZvoLjLjxmfBkwd7JRJLPn2qtBxZQ?usp=sharing

Матеріали були розроблені Інститутом когнітивного моделювання за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Уповноваженої Президента України з питань волонтерської діяльності і Товариства Червоного Хреста України згідно рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я (World Health Organization).

Нагадуємо, що на сайті Товариства Червоного Хреста України є спеціальний розділ, де знаходяться всі матеріали та макети плакатів й пам’яток, які можна самостійно друкувати: https://redcross.org.ua/covid19/

Share this post