Розпочинаємо набір на навчання фасилітаторів Life skill & Sprint

Розпочинаємо набір на навчання фасилітаторів Life skill & Sprint

Товариство Червоного Хреста України розпочинає набір на навчання фасилітаторів LIFE SKILLS & SPRINТ.

У новому проєкті «Безпечні школи 2.0: Молодь у дії» ми навчатимемо активних молодих людей як волонтерів-фасилітаторів, які будуть проводити для старших школярів освітні сесії «Life Skills» (життєві навички, серед яких: емоційний інтелект, критичне мислення, налагодження стосунків, прийняття рішень та багато інших) і семінари «Sprint» (методика для розроблення соціально корисних проєктів), а потім – допомагати юним активістам втілювати їх проєкти у життя.

Проєкт реалізовуватиметься у Луганській (Станиця Луганська, Новоайдар, Золоте Попаснянського району, Попасна) та Донецькій областях (Волноваха, Маріуполь, Курахове).
Набір учасників на навчання фасилітаторів триватиме з 28.12.2020 до 28.01.2021. Молоді люди з активною життєвою позицією із зазначених населених пунктів віком від 16 до 35 років можуть подати заявки до участі за посиланням – http://bit.do/forms-active-youth-for-school-2-0

Що ви отримаєте від проєкту?

  • Можливість розвинути свій емоційний і соціальний інтелект.
  • Розвиток комунікаційних, презентаційних та фасилітаційних навичок, який так цінує кожен роботодавець.
  • Досвід розроблення і реалізації соціальних проєктів (проєктний менеджмент), який ще більше цінують роботодавці.
  • Досвід роботи у волонтерській команді у різних ролях.
  • Можливість реалізувати себе і зробити внесок у розвиток своєї громади.
  • Долучення впровадження цікавих і корисних ідей для шкільних спільнот.

Коли ви навчитесь, що далі?
Проєкт спрямований на залучення активної молоді 8-11 класів (14-16 років) до створення та реалізації соціально важливих і гуманітарних проєктів для шкільних громад. Після навчання фасилітатори будуть проводити для школярів освітні сесії Life Skills, а потім, використовуючи методику Sprint, допомагатимуть школярам розробити свої соціальні проєкти на тему “Як я можу покращити свої шкільні спільноти?”. Проєктам-переможцям буде надана фінансова та організаційна підтримка для подальшої реалізації. Все будете проводити ви разом із командою. Правда круто? Якщо маєте побоювання – не вагайтеся! Ми допоможемо і все будемо робити разом.

Чекаємо на вашу анкету!

Share this post