Червоний Хрест України видає після проходження тренінгів з першої допомоги єдиного зразку сертифікати

Червоний Хрест України видає після проходження тренінгів з першої допомоги єдиного зразку сертифікати

Товариство Червоного Хреста України – провідний лідер з навчання населення навичкам надання першої допомоги в країні. Після успішного закінчення тренінгів учасникам видаються сертифікати єдиного встановленого зразку. Кожен сертифікат має свій унікальний номер та занесений до єдиного всеукраїнського реєстру всіх сертифікатів Товариства Червоного Хреста України з першої допомоги. Така система дозволяє здійснювати навчання населення навичкам надання першої допомоги відкрито та за єдиними стандартами, а також забезпечувати дійсність отриманих сертифікатів у всіх Національних Товариствах Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, які існують наразі у 192 країнах світу!

Нижче наведений зразок встановленого Товариством Червоного Хреста України сертифіката. Інші зразки сертифікатів не є дійсними або не належать Товариству Червоного Хреста України.

У разі виявлення відмінності сертифікатів, зверніться за допомогою – fat@redcross.org.ua.

Перевірити дійсність вашого сертифікату можна тут.

Нагадуємо, програма наших тренінгів (6-, 12- і 48-годинних) сертифікована Глобальним референc-центром Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, дотримується останніх міжнародних рекомендацій надання першої допомоги та реанімації, які враховують роботу Міжнародного комітету зв’язку з реанімації (ILCOR).

Share this post