ТЧХУ вручив подяки РНБО та Уповноваженій Президента з волонтерської діяльності

ТЧХУ вручив подяки РНБО та Уповноваженій Президента з волонтерської діяльності

Заступник Секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексій Соловйов та Уповноважена Президента з питань волонтерської діяльності Наталія Пушкарьова отримали подяки від Товариства Червоного Хреста України за вагому підтримку розвитку волонтерського руху та ефективне партнерство у вирішенні гуманітарних питань.

«Ця відзнака є символічною і цінною для мене, адже багато десятиліть тому моя бабуся, яка працювала медсестрою в зоні бойових дій, також отримувала відзнаку від Червоного Хреста. Тішуся, що в ефективній співпраці ми можемо комплексно підходити до питання допомоги вразливим верствам населення – від державної підтримки до самовідданої праці волонтерів. Маю надію, що така співпраця триватиме багато наступних десятиліть», – зазначила Наталія Пушкарьова.

Нагадаємо, що Товариство Червоного Хреста України розпочало співпрацю з Радою Національної безпеки і оборони України та Уповноваженою Президента з питань волонтерської діяльності. Спільна координація діяльності націлена на захист національної безпеки, дотримання прав людини, своєчасне надання допомоги тим, хто її потребує, а також проведення інформаційно-просвітницької роботи з населенням щодо дій у разі виникнення загрози для життя та здоров’я.

Генеральний директор Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко відзначив самовіддану та ефективну працю волонтерів Червоного Хреста:

«Маю надію, що за державної підтримки ми зможемо допомогти більшій кількості населення і врятувати більше життів».

Share this post