Червоний Хрест України створив зручний сайт про коронавірус 

Червоний Хрест України створив зручний сайт про коронавірус 

Товариство Червоного Хреста України запустило новий вебсайт про COVID-19 – CORONAвірус, завдяки якому можна отримати швидкий доступ до важливої і достовірної інформації.

Ще у лютому 2020 року Товариство розпочало кампанію із запобігання поширення коронавірусної інфекції та продовжує активно підтримувати населення під час пандемії.

Сьогодні, коли кількість хворих в Україні щодня зростає і впроваджуються різні карантинні заходи для захисту населення, Товариство Червоного Хреста України шукає більш стабільні підходи до інформування громадян про коронавірус.  Тому, було розроблено вебсайт, який буде максимально корисним для людей у сучасних реаліях.

«Наразі існує багато різних інформаційних джерел на тему коронавірусу. І часом важко зрозуміти: що є правдою, а що ні. Саме тому Червоний Хрест України зосереджується на поширенні достовірних даних. На новоствореному сайті є лише та інформація, яка надходить безпосередньо з офіційних перевірених джерел. А характерна простота у подачі інформації допоможе українцям сприймати її легше», – ділиться генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко.

На сайті CORONAвірус зібрана актуальна інформація з офіційних джерел, таких як: Міністерство охорони здоров’я України, Центр Громадського здоров’я, UNICEF, Всесвітньої  організації охорони здоров’я, Європейський центр з профілактики та контролю захворювання та інші.

На сайті можна знайти відповіді на найпоширеніші питання про COVID-19, правила профілактики у карантин та ознайомитися з алгоритмом дій у випадку, якщо ви захворіли.

Вебсайт доступний українською та російською мовами.

Сайт CORONAвірус https://covid19.redcross.org.ua/ – це надійне джерело інформації про COVID-19, який було створено за підтримки Данського Червоного Хреста при фінансуванні Міністерства закордонних справ Данії.

Share this post