Оголошуємо новий набір молодіжних лідерів для участі у проєкті «Молодіжні лідери України»

Оголошуємо новий набір молодіжних лідерів для участі у проєкті «Молодіжні лідери України»

Товариство Червоного Хреста України оголошує новий набір молодіжних лідерів з Харківської та Дніпропетровської області для участі у проєкті «Молодіжні лідери України» та ініціативі «Волонтерство – це твій ПЛЮС»!

18 молодіжних лідерів вже пройшли навчання, зібрали волонтерські команди та почали реалізовувати свої проєкти, створюючи молодіжні простори, допомагаючи соціалізуватися вихованцям будинків-інтернатів, навчаючи першій допомозі, надаючи психосоціальну підтримку, розвиваючи комунікації у медіа… Ми запланували провести ще один тренінг для молодіжних лідерів цього року – щоб у 2021 їх волонтерські команди вже допомагали людям своїми добрими справами, адже саме зараз вони так потрібні.

Активні та прогресивні хлопці та дівчата з Харкова, Куп’янська, Краснограду, Дніпра, Кривого Рогу і Павлограду! Якщо ви бажаєте стати ефективними лідерами волонтерів та допомагати людям – долучайтеся до проєкту «Молодіжні лідери України» та ініціативи «Волонтерство – це твій ПЛЮС». Для цього заповнюйте анкету https://bit.ly/31ylFoE до 18.11.2020. Ми готові навчати і підтримувати вас у бажанні волонтерити для допомоги своїм громадам.

Чи готові ви? 😉

Нагадуємо, що ми робимо:

  • Шукаємо активних лідерів серед молоді у Харківській (Харків, Куп’янськ, Красноград) і Дніпропетровській (Дніпро, Кривий Ріг, Павлоград) областях.
  • Навчаємо їх ефективному лідерству, командоутворенню, визначенню потреб спільноти, розробці соціальних активностей різного формату та масштабу у дусі червонохресних цінностей та принципів – і підтримуємо їх реалізацію.
  • Навчаємо гуманітарній дипломатії і молодіжній адвокації та підтримуємо адвокаційні кампанії наших молодіжних лідерів.
  • Готуємо і підтримуємо менторів, які допомагатимуть нашим лідерам збирати і згуртовувати волонтерські команди.
  • Створюємо умови для дансько-українського молодіжного обміну досвідом – наскільки дозволять нам карантинні обмеження.

Найуспішніші молодіжні лідери проєкту поїдуть до Данії ділитися та набиратися лідерського і командного досвіду!

Проєкт здійснюється у рамках програми Міністерства Закордонних Справ Данії «The Danish Neighbourhood Programme. The Youth Pool 2020-21» за підтримки Данського Червоного Хреста в Україні (Danish Red Cross in Ukraine) та за участі Данського Молодіжного Червоного Хреста (Ungdommens Røde Kors), Міністерства молоді та спорту України, Української академії лідерства, Національної Молодіжної Ради України та Уповноваженого Президента з питань розвитку волонтерства.

Більше інформації на сторінці Волонтерство – це твій ПЛЮС.

 

Share this post