Червоний Хрест України розпочинає співпрацю з Київським казенним експериментальним протезно-ортопедичним підприємством

Червоний Хрест України розпочинає співпрацю з Київським казенним експериментальним протезно-ортопедичним підприємством

 Товариство Червоного Хреста України підписало Меморандум з Київським казенним експериментальним протезно-ортопедичним підприємством.

Згідно з Меморандумом про співпрацю Червоний Хрест України разом з Київським казенним експериментальним протезно-ортопедичним підприємством спрямовуватимуть свою діяльність на реалізацію спільних заходів, що направлені на допомогу людям з особливими потребами.

Зокрема, на створення сприятливого середовища для людей з інвалідністю, шляхом розробки та реалізації цільових програм і заходів серед вразливих верств населення, у тому числі серед тих, які постраждали внаслідок збройного конфлікту.

Ще одними завданнями співпраці стануть: залучення до  благодійної, соціальної та реабілітаційної допомоги населення, яке постраждало під час збройного  конфлікту і розповсюдження знань про основні принципи надання допомоги особам з інвалідністю.

Разом ми робитимемо все можливе, аби люди з інвалідністю могли своєчасно отримувати протезно-ортопедичні і реабілітаційні послуги.

 

Share this post