Акція «Портфелик надії» підготувала 241 дитину до навчального року 

Акція «Портфелик надії» підготувала 241 дитину до навчального року 

Червоний Хрест України спільно з ROZETKA ініціювали благодійну акцію «Портфелик надії», мета якої — допомогти дітям із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Протягом місяця на офіційному сайті ROZETKA кожен охочий міг замовити ту кількість ранців з наборами для творчості, яку він хотів би передати дітям з малозабезпечених родин, сімей внутрішньо переміщених осіб і родин, які постраждали внаслідок збройного конфлікту на Сході країни. Завдяки акції було зібрано 241 шкільний набір.

«Для дитини навчання – це свято! Портфелики, зошити, кольорові олівці, ручки, ножиці, лінійки, набори для творчості та багато іншого – все це, вкрай необхідне для навчання, але часто не так легко придбати родинам, які опинились у скруті. Аби дитяче свято у кожної дитини було однаковим ми з партнером ROZETKA запустили спільну акцію, завдяки якій вже близько 250 школярів змогли отримати новенькі шкільні ранці, наповнені необхідними канцтоварами», – зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Частину ранців було передано Мінветеранів для родин загиблих захисників України, іншу частину – передали до Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Донецької, Рівненської, Чернівецької, Полтавської, Черкаської, Київської обласних організацій Товариства, аби вони буди надані родинам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Нові наплічники та розвиваючі набори для творчості отримали діти з малозабезпечених родин; сімей, які постраждали від збройного конфлікту на Сході країни та родин, які тимчасово проживають у модульних містечках для внутрішньо переміщених осіб.


Share this post