Червоний Хрест провів чергові Регіональні асамблеї

Червоний Хрест провів чергові Регіональні асамблеї

Ось і завершились останні у цьому році Регіональні асамблеї для волонтерів Червоного Хреста України з Південного та Західного Регіональних Об’єднань.

Волонтери – рушійна сила діяльності Товариства, які щодня працюють у різноманітних сферах, допомагаючи соціально незахищеним верствам населення. Червоний Хрест України регулярно навчає волонтерів з усіх куточків країни, аби вони вдосконалювалися, здобували нові знання і укріплювали волонтерський рух на місцевому рівні. Традиційна зустріч, на яку чекають всі волонтери – Національна волонтерська асамблея, яку зазвичай проводять кожної осені для близько сотні активних волонтерів з усієї України. Та цього року, у зв’язку з пандемією COVID-19 , для безпеки волонтерів, ми організували Регіональні асамблеї.

Так, 3 і 4 жовтня були проведені завершальні у цьому році Регіональні асамблеї. Волонтери з Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської та Херсонської організації у м.Херсоні та зі Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Волинської й Івано-Франківської областей у м.Львові протягом 2 днів обмінювалися досвідом, відвідували інформаційні сесії, обговорювати актуальні для них питання та планували діяльність. На Асамблеях часто піднімалися питання командоутворення і лідерства, адже саме команда є необхідною умовою для досягнення успіху у волонтерській діяльності з метою ефективного надання допомоги тим, хто цього потребує найбільше.

Асамблеї були організовані за сприяння Комісії з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики Товариства Червоного Хреста України, на яких її представники традиційно в кінці зустрічі звітували про свою діяльність за 2020 рік.

Ми завжди готові підтримувати волонтерів на шляху їх особистісного розвитку, давати їм потрібні знання та навички, аби вони розвивалися разом з Червоним Хрестом. І сподіваємося, що наступного року ми організуємо більше можливостей для розвитку наших волонтерів!

 

 

Share this post