Червоний Хрест України доправив гуманітарну допомогу постраждалим внаслідок пожежі на Харківщині

Червоний Хрест України доправив гуманітарну допомогу постраждалим внаслідок пожежі на Харківщині

На запит Міністерства соціальної політики України Товариство Червоного Хреста України доправило гуманітарну допомогу постраждалим внаслідок масштабної пожежі на Харківщині, зокрема, для мешканців с. Гороб’ївка та Гряниківка Дворічанського району, де пожежа знищила більше 20 житлових будинків.

Сьогодні, 4 вересня, волонтери та працівники Червоного Хреста України доставили ковдри, постіль, рушники та 50 продуктових наборів. Кожен набір складається з продуктів тривалого зберігання: борошна, олії, рису, цукру, солі, консервів, макаронних виробів та згущеного молока.

«Основне завдання Червоного Хреста України – підтримати людей, які постраждали внаслідок стихійних лих, збройних конфліктів або опинилися у складних життєвих обставинах. І наразі ми докладаємо всіх зусиль, аби допомогти людям, які залишились без домівок і господарств внаслідок пожежі на Харківщині», – зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Ситуація для мешканців населених пунктів с. Гороб’ївка та Гряниківка ускладнена одночасно як через пожежі, так і через пандемію COVID-19, що вирує по всій країні, тому дуже важливо своєчасно надати їм допомогу.

Share this post