Червоний Хрест України і ROZETKA запустили нову акцію – «Портфелик надії»

Червоний Хрест України і ROZETKA запустили нову акцію – «Портфелик надії»

Червоний Хрест України спільно з ROZETKA ініціювали старт благодійної акції «Портфелик надії». Її мета — допомогти дітям із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, підготуватися до нового навчального року.

Кожен охочий може замовити будь-яку кількість наборів «Портфелик надії» на сайті ROZETKA, а волонтери та співробітники Червоного Хреста України доставлять їх тим, кому потрібна допомога.

Перелік малозабезпечених сімей та їхні адреси вже надали соціальні служби міст.

«Для дитини знання — це майбутнє. На жаль, в Україні є близько 200 родин, які через скрутні життєві обставини не можуть забезпечити дітей потрібними шкільними речами. Близько 40% з них виховують двох і більше малюків, тому в рамках ініціативи з ROZETKA ми плануємо зібрати щонайменше 300 шкільних наборів», — коментує Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

На сторінці благодійної акції можна придбати два типи наборів вартістю 449 грн — для хлопчиків і для дівчаток. До кожного набору входить наплічник та розвивальний набір для творчості.

«Кожен з нас пам’ятає збори до нового навчального року. Із якою увагою ми обирали щоденники, зошити та кольорові олівці, і як нам кортіло якнайшвидше цим усім скористатися, — згадує бренд-менеджер ROZETKA Андрій Ковалевський. — Тепер ми можемо допомогти відчути цю радість дітям, яким пощастило трохи менше. Ми зібрали в наборах усе, що дозволить школярам повноцінно розпочати навчання: ранець, альбом для малювання, фломастери, фарби, пензлі, олівці, пластилін, кольоровий картон, ножиці, клей та інше приладдя для творчості».

Як долучитися до благодійної ініціативи:

  1. Обрати бажану кількість наборів на сайті — https://rozetka.com.ua/portfelj_nadezhdi_dlya_devochki/p242634031/
  2. При оформленні замовлення обрати спосіб доставки «Червоний Хрест України».
  3. Сплатити замовлення карткою онлайн.

Протягом 10 днів придбаний вами набір «Портфелик надії» буде доставлено за адресою малозабезпеченої родини, а ви отримаєте короткий звіт на електронну пошту.

Увага, акція триватиме до 7 вересня.

Share this post