Червоний Хрест України провів Волонтерську асамблею Східного регіонального об’єднання

Червоний Хрест України провів Волонтерську асамблею Східного регіонального об’єднання

Останній місяць літа 2020 року розпочався для волонтерів Червоного Хреста дуже плідно! У Святогірську 1-2 серпня пройшла Волонтерська асамблея, яка об’єднала 14 волонтерів з Полтавської, Харківської, Луганської обласних організацій, а також Донецького виконавчого комітету для обміну досвіду і отримання нових навичок.

«Наша організація складається з великої кількості талановитих, розумних і відкритих волонтерів. Вони – рушійна сила Товариства на шляху допомоги вразливим верствам населення, – наголошує Вікторія Фарафонова, Лідер Комісії з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики Червоного Хреста України, – Ми завжди готові їх підтримувати на шляху особистісного розвитку, давати їм потрібні знання та навички, аби вони розвивалися разом з Червоним Хрестом».

Протягом двох днів волонтери обговорювали актуальні питання діяльності організації, відвідували інформаційні сесії від сертифікованих тренерів з конфліктології, міжнародного гуманітарного права та YABC (Молодь, як агенти поведінкових змін). Сприяли організації регіональної асамблеї Комісія з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики Червоного Хреста України.

Учасники та учасниці Асамблеї вразили своєю відкритістю та ентузіазмом. Охоче отримували знання, обмінювалися досвідом та надавали блискучі ідеї стосовно розвитку волонтерського руху в Товаристві.

«Нехай ця Волонтерська асамблея буде початком традиції кожного регіону!»

 

Share this post