«Щиро дякуємо Службі розшуку, що пам’ятаєте про нас!»

«Щиро дякуємо Службі розшуку, що пам’ятаєте про нас!»

Подяка з вуст дружин та матерів важить значного. Адже так мало треба, щоб підтримати родини, чиї рідні зникли безвісти – поговорити, зустрітись, допомогти, але так багато важить ця підтримка для них – про них пам’ятають, їх підтримують, їх біль розуміють та поділяють.

В умовах карантину співробітники Червоного Хреста України продовжують піклуватися про родини зниклих безвісти та загиблих на сході України. Так, у Харківській обласній організації Товариства Червоного Хреста України родини, які відновлюють втрачені родинні зв’язки, включені до проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації на COVID-19», що підтримується Німецьким Червоним Хрестом. У рамках проєкту родини отримують продуктові та гігієнічні набори, які допомагають їм подолати теперішні складні життєві обставини.

«Час будить, але він не лікує. Лікує любов і повага. Ви опікуєте наші сім’ї і привносите частинку тепла в наші душі – для родин, що вже 6-ий рік поспіль живуть у невідомості. Підтримка з боку Червоного Хреста додає життєвих сил та стійкості», – говорить Наталія, дружина загиблого, чия доля була невідома декілька років – років невідомості та очікування…

Share this post