ТЧХУ та “ШвидкоГроші” передали 1000 наборів ЗІЗ для 21 лікарні країни

ТЧХУ та “ШвидкоГроші” передали 1000 наборів ЗІЗ для 21 лікарні країни

Український бізнес в період пандемії не лише допомагає населенню, але й підтримує тих, хто зараз знаходиться на передовій боротьби з коронавірусною інфекцією – медичний персонал.

Нещодавно 21 опорна лікарня по всій країні отримала набори індивідуального захисту. Завдяки співпраці Червоного Хреста України та фінансової компанії “ШвидкоГроші” медпрацівникам було закуплено та передано 1000 наборів  засобів індивідуального захисту. Багаторазові захисні костюми, респіратори та захисні окуляри – це найнеобхідніші речі для безпеки кожного медика, оскільки саме ці засоби захищають медичних працівників, які постійно контактують з вірусом та дозволяють їм безпечно надавати своєчасну допомогу людям з COVID-19.

“Зараз надзвичайно складний час для опорних лікарень по реагуванню на COVID-19, і ми докладаємо усіх зусиль аби забезпечити безпеку лікарів, адже від їхньої безперебійної роботи залежить здоров’я та життя людей”, – зазначив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Крім того, медичні працівники отримали листи з подякою. Таким чином суспільство висловлює вдячність за їхню щоденну роботу і за десятки тисяч врятованих життів.

“Ми раді, що завдяки підтримці Товариства Червоного Хреста України змогли допомогти медикам, які щодня контактують з хворими на коронавірус, – говорить директор “ШвидкоГроші” Олександр Холод. – Ми високо цінуємо їхній вклад у подоланні пандемії та бажаємо сил і терпіння!”

Сподіваємося, що надані засоби захисту – респіратори, захисні костюми та окуляри – допоможуть медикам безпечно та швидко подолати пандемію!

Share this post