Національний комітет ТЧХУ очолив новий генеральний директор

Національний комітет ТЧХУ очолив новий генеральний директор

Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України – це щоденна напружена праця, яка поєднує у собі не тільки здійснення адміністративних та представницьких функцій, але й охоплення повного спектру діяльності Червоного Хреста України від організації та участі у попереджені та реагуванні на надзвичайні ситуації, забезпеченні організації допомоги незахищеним верствам населення, здійснення пошуку джерел та забезпечення стійкого фінансування допомоги нужденним, підтримки організацій Червоного Хреста по всій країні та здійснення реформування й осучаснення діяльності.

У червні 2020 року посаду генерального директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України очолив Максим Ігорович Доценко. Рішення було ухвалено на Правлінні Товариства Червоного Хреста України від 17.06.2020 року у зв’язку з заявою Лілії Білоус про звільнення за власним бажанням.

З радістю вітаємо Максима Доценка з новою посадою! Зичимо сил, натхнення та сподіваємося на продовження продуктивної співпраці для подальшого міцного та стабільного розвитку Товариства Червоного Хреста України.

Share this post