ЗШР надає допомогу на місці вибуху багатоповерхівки у м.Києві

ЗШР надає допомогу на місці вибуху багатоповерхівки у м.Києві

Волонтери Червоного Хреста України допомагають постраждалим та рятівникам на місці потужного вибуху, що стався у багатоквартирному житловому будинку м.Києва

Сьогодні приблизно о 10:10 відбувся вибух на 7 поверсі житлового будинку за адресою проспект П.Григоренка, 41. Загін швидкого реагування Національного Комітету Червоного Хреста України оперативно прибув до місця події. Волонтери організували 2 пункти гідрації для рятувальників і постраждалих, намет для відпочинку рятувальників, а також надають першу допомогу та першу психологічну допомогу потерпілим.

Біля будинку розгорнуто штаб з ліквідації наслідків вибуху, встановлений медичний пункт і пункт реєстрації постраждалих. Працюють рятувальники та поліція. Всіх мешканців будинку евакуювали. Тривають пошуково-рятувальні роботи людей з-під завалів.

Висловлюємо вдячність мережі заправок KLO за оперативно надані 100 л дизельного палива і 100 л бензину для транспортування обладнання на місце події та Pizza Veterano за гарячі піци для рятувальників.

 

Share this post