Броварська лікарня отримала нове медичне обладнання

Броварська лікарня отримала нове медичне обладнання

Червоний Хрест України за підтримки фундації The Coca-Cola Company передали обладнання Броварській лікарні для допомоги пацієнтам з COVID-19.

 «Ми дуже вдячні компанії Кока-Кола та Товариству Червоного Хреста України за надане обладнання, яке дозволить нам швидко реагувати і суттєво покращити якість лікування хворих з COVID-19 у нашій лікарні, і зокрема тих, хто перебуває в реанімації. На даний момент на лікуванні в Броварській лікарні знаходиться 13 хворих з COVID-19, з них троє – у відділенні інтенсивної терапії», – розповів Валентин Багнюк, Директор Броварської багатопрофільної клінічної лікарні.

Зокрема, ми передали лікарні аналізатор газів крові з аналізом електролітів, метаболітів та гемоглобіну Convergys liquical BG Analyzer (BG+ISE+M+Hb), аналізатор Сobas С 111 та витратні матеріали для перших місяців роботи, а також 2 монітори стану пацієнта. Це обладнання є необхідним для Броварської лікарні, яка надає медичну допомогу майже 240 тисячному населенню, що проживає в місті і районі.

 

Share this post